skip to Main Content
.
Locatie

Amersfoort

.
Opleidingsniveau

HBO-WO

.
Dienstverband

32 – 40 uur

In het kort

Veilige berijdbaarheid van het spoor staat of valt met een goed en nauwkeurig meetproces. Dit om afwijkingen in een vroeg stadium te detecteren. Door Assetmanager te worden bij Eurailscout kan je daaraan bijdragen!

Vragen of interesse in een vacature?

Neem dan contact op met
Oscar Sijberden, teammanager Assetmanagement

oscar.sijberden@eurailscout.com

Of met Hank Kuit, Corporate recruiter

+31 (0)6 22202513

Wie zijn wij?

Eurailscout Inspection & Analysis B.V. (Eurailscout) voert in opdracht van haar klanten met moderne meet- en inspectietreinen en (hand)apparaten metingen uit aan het spoor. Eurailscout werkt in opdracht van infrabeheerders in diverse landen (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk). Daarnaast worden de meet- en inspectietreinen ingezet door onderhoudsbedrijven aan het spoor. Bij Eurailscout werken ca. 120 medewerkers op de vestigingen Amersfoort en Berlijn.

De Assetmanager bij Eurailscout

Het Assetmanagement-team voert de regie op de ontwikkeling van assets als onderdeel van onze dienstverlening, en bestaat uit 4 assetmanagers en 7 ondersteunende medewerkers. Je rapporteert aan de teammanager Assetmanagement.

Als Assetmanager pleeg je strategisch/tactisch en operationeel assetmanagement op de assets van Eurailscout (ERS), daarbij zorgdragend dat deze gedurende de levenscyclus naar verwachtingen van de organisatie presteren op het gebied van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu), regelgeving, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, capabiliteit en kosten.

De assets van ERS zijn de inspectievoertuigen inclusief alle systemen aan boord. De verwachting is dat we in de toekomst onze verantwoordelijkheid over de assets gaan verbreden. Je speelt daarin een belangrijke rol.

Daarnaast is belangrijk dat je een rol speelt in het verder professionaliseren van de assetmanagement-organisatie, met bijbehorende systeem, processen, tooling en cultuur.

Je bent medeverantwoordelijk voor een state of the art productomgeving met een internationale scope. Je standplaats is voornamelijk Amersfoort, maar je zult wel af en toe naar internationale locaties moeten afreizen. Met de trein uiteraard!

Wat bieden wij jou?

We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. hiervoor krijg je een persoonlijk studie- en opleidingsbudget. Eurailscout heeft een goede pensioenregeling bij pensioenfonds Rail & OV en er is mogelijkheid gebruik te maken van de regeling CAO a la carte.
Daarnaast krijg je;

Een bruto jaarsalaris van maximaal € 92.664,-- (incl. vakantiegeld)

Deeltijdoptie 32-36 uur

25 vakantiedagen + 13 roostervrije dagen per jaar

Een uitstekende mobiliteitsregeling

Een laptop/ telefoon

Wat breng je mee?

Gezien ons werk in het buitenland, verwachten we van je dat je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal beheerst of bereid bent deze te leren. Daarnaast beschik je over:

 • HBO-WO in een technisch-bedrijfskundige richting of een technische richting als werktuigbouwkunde, elektrotechniek, etc., aangevuld met bedrijfskundige kennis
 • In bezit van een IAM (Institute of Asset Management) Foundation-certificaat, of bereid om deze te behalen
 • Veiligheid: bij voorkeur in bezit van VCA (VOL optioneel), DVP/VTOS en Calamiteitenopvang of bereid om deze te behalen
 • Inhoudelijk: bij voorkeur Scrum.org-certificaten (bijv. PSM of PSPO), Lean-belts, PM-certificaten (bijv. IPMA, Prince2, PMBOK)
 • Financieel: in staat om een meerjaren-business case op te stellen en te beheren
 • Je beschikt over een analytische, inspirerende en verbindende persoonlijkheid en je krijgt energie van veranderingen
 • Je hebt ervaring met stakeholdermanagement en leveranciersmanagement

Ben je net zo enthousiast geworden over deze functie als dat wij zijn? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw sollicitatie met cv.

Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Oscar Sijberden, teammanager Assetmanagement, via mail, oscar.sijberden@eurailscout.com.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Hank Kuit via e-mail of telefonisch: 06-22202513.

 • In PDF formaat
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Voeg hier je motivatie toe
 • Hidden

Back To Top