skip to Main Content
.
Locatie

Amersfoort

.
Opleidingsniveau

HBO

.
Dienstverband

40 uur

In het kort

Voel jij je thuis in een groeiend bedrijf met een internationaal karakter waar initiatief, een kritische blik en flexibiliteit worden gewaardeerd? Dan zoeken wij jou!

Vragen of interesse in de vacature?

Neem dan contact op met
Ron Elizen, Controller

Of met Aletta Ziengs, HR adviseur

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de financiële administratie. Je verzamelt financiële gegevens, legt deze vast en verwerkt deze ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. De financiële administratie omvat onder andere de grootboekadministratie, projectadministratie en sub administraties. Je controleert tellingen en corrigeert boekingsverschillen na verificatie. Ook draag je zorg voor de debiteurenadministratie; je bewaakt betalingstermijnen en zorgt voor de invordering. Verder houd je je bezig met de crediteurenadministratie; je codeert en boekt inkoopfacturen.

Verder verzorg je financiële en organisatorische ondersteuning aan de controller. Je maakt periodiek rapportages en analyses van financiële aard en levert een bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast signaleer je mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en procedures binnen de administratieve organisatie. Tot slot verwachten wij van jou een kritische blik.

Dit is jouw afdeling

Je komt te werken op de afdeling Finance op ons hoofdkantoor in Amersfoort. Naast jou werken er drie andere financieel administratief medewerkers, een business controller en een controller, die jouw leidinggevende wordt. De CFO is eindverantwoordelijk voor de afdeling.

Dit mag je van ons verwachten

Wij zijn een middelgrote dynamische organisatie die werkzaam is in heel Europa. Eurailscout heeft kantoren in Parijs en Berlijn. De organisatie biedt veel kansen om je ambities waar te maken en biedt veel  opleidingsmogelijkheden. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 18 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden)
Tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering
25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen
Flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen
Een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat

Dit verwachten wij van jou

Naast je HBO diploma richting Finance & Control, of een soortgelijke opleiding, heb je 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en beschik je over:

  • Accuratesse
  • Een kritische blik
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

  • In PDF formaat
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png.
  • Voeg hier je motivatie toe
Back To Top