skip to Main Content
.
Locatie

Europa

.
Opleidingsniveau

MBO 3 – 4

.
Dienstverband

32 – 40 uur

In het kort

Veilige berijdbaarheid van het spoor staat of valt met een goed en nauwkeurig meetproces. Dit om afwijkingen in een vroeg stadium te detecteren. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?!

Vragen of interesse in de vacature?

Neem dan contact op met
Alex Crompvoets, Productieleider

Of met Aletta Ziengs, HR adviseur

Dit ga je doen

Als Machinist bij Eurailscout rijd jij in heel Nederland maar ook het buitenland. Jij houdt je bezig met het bedienen van diverse meettreinen en het meten van het spoor om in een zo vroeg mogelijk stadium afwijkingen aan het spoor te detecteren. Nadat de meting is uitgevoerd en je de ritregistratie nauwkeurig hebt bijgehouden, rapporteer je deze en eventuele incidenten aan de productieleider.
Je hebt veelvuldig communicatie met de treindienstleider over de specifiek te verkrijgen route.
Daarnaast pleeg je ook klein onderhoud en voer je lichte herstelwerkzaamheden uit aan de meettrein en de meetapparatuur. Je beschikt dus over flink wat technisch inzicht en een hoge mate van zelfstandigheid/zelfredzaamheid , want in het buitenland word je geacht deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Je stelt de aard en de ernst van de gebreken en/of incidenten vast en meldt dit aan de productieleider

Dit is Eurailscout

Bij Eurailscout draait het om Big Data uit het spoor. Onze innovatieve meet- en inspectietreinen verzamelen data. De treinen controleren de spoorgeometrie, spoorstaven, wissels en bovenleiding. Vervolgens analyseren wij deze data. Zo weten we precies wat de conditie van het spoor is. Onze klanten kunnen daarmee het onderhoud perfect plannen en storingen voorkomen. Zet jij ook graag jouw technologische kennis in op het gebied van spoordata? Kom dan bij ons werken!

Dit wordt jouw afdeling
Samen met de collega’s machinisten en operators ben je onderdeel van het productieteam. Je rapporteert aan de productieleider

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een kleine organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleding, ontwikkeling en eigen initiatief.
Daarnaast bieden wij:

Een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).

Tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.

25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.

De mogelijkheid om verschillende plaatsen in Europa te zien

Een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat..

Wat breng je mee?

De werkzaamheden zullen veelvuldig in de nacht en het weekend plaatsvinden; er wordt dus een flink beroep gedaan op je flexibiliteit. Gezien buitenlandse ontwikkelingen verwachten we van je dat je de Engelse en Duitse taal beheerst. Daarnaast beschik je gegarandeerd over;

 • Een diploma op MBO niveau 3 (werktuigbouwkunde/elektrotechniek)
 • Certificaat Machinist Volledig Bevoegd
 • Certificaat Machinist Duits Bevoegd
 • Certificaat Wagencontroleur
 • Kennis van ETCS / ERTMS
 • Geldige MO/PO
 • Landelijke wegbekendheid
 • Goede kennis MS-office pakketten

Dan zien we graag je sollicitatie met een uitgebreid CV tegemoet. Ben je nieuwsgierig geworden maar heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je bellen met Alex Crompvoets (productieleider) op telefoonnummer 06 21421801. Indien je vragen hebt over de procedure neem dan contact op met Aletta Ziengs (HR manager), telefoonnummer: 06 11703268.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

 • In PDF formaat
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Voeg hier je motivatie toe
 • Hidden

Back To Top