skip to Main Content
.
Locatie

Amersfoort

.
Opleidingsniveau

HBO Professional Bachelors degree

.
Dienstverband

32 – 40 uur

In het kort

Houd jij van hectiek in je werkzaamheden? Ben je creatief genoeg om ieder werk te voorzien van de juiste mensen, ook als dit op het laatste moment is? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Vragen of interesse in de vacature?

Neem dan contact op met
Walter Slierings, Productiemanager

Of met Aletta Ziengs, HR adviseur

Dit ga je doen

Je plant op de meest efficiënte manier de benodigde capaciteit voor de Productieafdeling van Eurailscout. Ruim 50 uitvoerende medewerkers moeten gepland worden in dag-, nacht- en storingsdiensten ten behoeve van het realiseren van de productie. De collega’s die je inzet zijn eigen medewerkers, medewerkers uit de flexibele schil en medewerkers van externe bedrijven. Je stelt de planning op in Quintiq, het geautomatiseerde systeem dat Eurailscout gebruikt. Bij het plannen houd je rekening met de arbeids- en rusttijdenregels, met cao-bepalingen, Arbeidstijdenwet (ATW) en kosten. Je stemt de roosters af met productieleiders en productiemanagers. Verder maak je afspraken met andere bedrijfsonderdelen of derden over het inlenen of huren van medewerkers. Als planner signaleer je dreigende tekorten of overschotten en je adviseert het management met betrekking tot mogelijke oplossingen, capaciteitsberekeningen zijn jou niet onbekend.

Dit is jouw afdeling

Bij Eurailscout ligt maximale focus op het registreren en analyseren van asset-data. De pijler is ingericht op basis van ‘operational excellence’: lage faalkosten, leveren van gevraagde kwaliteit tegen een optimale prijs. Uitgangspunt is dat medewerkers sterk gedecentraliseerd hun werkzaamheden verrichten: zoveel mogelijk als hecht team binnen het gebied van een onderhoudscontract.

Jij gaat de planning verzorgen voor de gehele productieafdeling op het hoofdkantoor in Amersfoort.

Dit mag je van ons verwachten

Wij zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een cao á la carte.

Een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
25 vakantiedagen, # roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Dit verwachten wij van jou

Aangezien je collega’s inzet op verschillende meetmiddelen en afdelingen en je rekening dient te houden met beschikbaarheid, wordt er een groot beroep gedaan op je creativiteit en je assertiviteit. Je draait een paar keer per jaar mee in een bijsturingsrooster. Je krijgt als planner ook te maken met spoedaanvragen, waardoor er van je wordt verwacht dat je het overzicht kunt houden in hectische situaties. Verder beschik je gegarandeerd over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante ervaring in het plannen van mensen in een technische omgeving
  • Stressbestendigheid
  • Goede communicatieve vaardigheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

  • In PDF formaat
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png.
Back To Top