Skip to content
.
Locatie

Amersfoort

.
Opleidingsniveau

HBO- of WO

.
Dienstverband

32 – 40 uur

Wie zijn wij?

Eurailscout Inspection & Analysis B.V. (Eurailscout) is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in metingen aan de spoorinfrastructuur door middel van moderne meet- en inspectietreinen en (hand)apparatuur in opdracht van onze klant. Eurailscout werkt met name voor infrabeheerders en een aantal onderhoudsbedrijven in Europa. Bij Eurailscout werken ca. 110 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Vragen of interesse in een vacature?

Neem dan contact op met
Hank Kuit, Senior Corporate Recruiter

De Purchase Manager

Eurailscout zoekt een ervaren Purchase Manager om het volledige inkoopproces te beheren. De Purchase Manager rapporteert direct aan de CFO en heeft een cruciale rol bij het verbeteren van de samenwerking met leveranciers en het vertalen van innovatieve ontwikkelingen naar concrete afspraken met hen. Het is essentieel dat de Purchase Manager in staat is om verschillende inkoopmarkten te begrijpen om Eurailscout een sterke positie te geven en de klanten goed te bedienen.

De inkoopafdeling is sinds 3 jaar centraal gepositioneerd, wat betekent dat alle inkoopaspecten in deze rol samenkomen. Dit omvat het vormgeven van de inkoopstrategie en beleid, het uitvoeren van commerciële onderhandelingen met een focus op win-win en lange-termijndoelen, contracteren in samenwerking met managers en andere afdelingen, contractbeheer, leveranciersevaluatie en ondersteuning bij escalaties.

Kortom, het betreft een veelzijdige en uitdagende functie waarin dagelijks advies wordt gevraagd en deelname aan diverse inkoopprojecten vereist is. Eurailscout zoekt iemand met uitgebreide inkoopervaring en strategische vaardigheden om deze rol te vervullen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een complexe en dynamische omgeving.
  • Een afgeronde hbo- of wo studie (bedrijfskunde, facilitaire dienstverlening, techniek, en/of financiën). Aangevuld met functiegerichte opleidingen en trainingen.
  • Commerciële en onderhandelingservaring.
  • Ervaring in het managen van verschillende stakeholders.
  • Resultaatgericht, proactief en in staat om te werken onder druk.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Vloeiend in Nederlands en Engels, Duits is een pré.
  • Ervaring met complexe contracten inclusief relevante juridische en technische aspecten is een pré.

Wat bieden wij jou?

Naast een competitief bruto jaarsalaris van maximaal € 93.000,- (incl. vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring bieden we een professionele en informele werksfeer, flexibele werktijden (o.b.v.. een 32-40 uur contract) en uitgebreide arbeidsvoorwaardelijke opties zoals:

Leuke/ sportieve activiteiten.

Een persoonlijk studie- en opleidingsbudget omdat we jouw groei en ontwikkeling belangrijk vinden.

Een uitstekende mobiliteitsregeling.

25 vakantiedagen + 13 extra vrije dagen per jaar.

Een laptop en telefoon.

De mogelijkheid gebruik te maken van de “CAO-a-la-carte” regeling.

Een goede pensioenregeling bij “Pensioenfonds Rail & OV”.

Graag ontvangen we een korte motivatie en CV. Deze kunnen worden gestuurd naar Hank Kuit, Senior Corporate Recruiter via hank.kuit@eurailscout.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kan je naast het e-mail adres ook telefonisch contact opnemen met Hank op het volgende nummer: 06-22202513.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

 • In PDF formaat
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Voeg hier je motivatie toe
 • Hidden

Back To Top