Skip to content
.
Locatie

Amersfoort

.
Opleidingsniveau

MBO

.
Dienstverband

32 – 40 uur

In het kort

Veilige berijdbaarheid van het spoor staat of valt met een goed en nauwkeurig meetproces. Dit om afwijkingen in een vroeg stadium te detecteren. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?!

Vragen of interesse in een vacature?

Neem dan contact op met
Walter Slierings, Productiemanager

walter.slierings@eurailscout.com

Of met Hank Kuit, Corporate recruiter

+31 (0)6 22202513

Wie zijn wij?

Eurailscout Inspection & Analysis B.V. (Eurailscout) voert in opdracht van haar klanten, met moderne meet- en inspectietreinen en (hand)apparaten, metingen uit aan het spoor. Eurailscout werkt in opdracht van infrabeheerders in diverse landen (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk). Daarnaast worden de meet- en inspectietreinen ingezet door onderhoudsbedrijven aan het spoor. Bij Eurailscout werken  circa 120 medewerkers op de vestigingen Amersfoort en Berlijn.

De Specialist Ultrasoonmetingen bij Eurailscout

Als Specialist Ultrasoonmetingen bij Eurailscout rijd jij in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Met apparatuur breng jij geluidsgolven bij objecten van een traject in kaart. Deze levert jou informatie op, en stel jij vervolgens een diagnose vast die je aan de klant rapporteert. Bij objecten kun je denken aan; spoorstaven, puntstukken en kruisstukken. Aanvullend kun je een visuele inspectie doen en heb je eventuele andere middelen om het spoor te meten. Je krijgt vanuit de opdrachtgever  vragen, maar  ook periodiek te controleren punten, zoals brugovergangen behoren tot je werkzaamheden. Wij maken ook gebruik van een Ultrasoontrein, helaas kan deze trein kan niet alle objecten (nauwkeurig) meten. Je bent medeverantwoordelijk voor de veilige berijdbaarheid van het spoor. Alhoewel je de metingen zelfstandig uitvoert, kun je indien nodig beroep doen op collega’s op andere trajecten en word je altijd beveiligd door veiligheidspersoneel. Samen met de collega’s machinist-operators ben je onderdeel van het productieteam. Je rapporteert aan de productieleider.

 

Wat bieden wij jou?

We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. hiervoor krijg je een persoonlijk studie- en opleidingsbudget. Eurailscout heeft een goede pensioenregeling bij pensioenfonds Rail & OV en er is mogelijkheid gebruik te maken van de regeling CAO a la carte.
Daarnaast krijg je;

Een bruto salaris van maximaal € Max. € 3.843,28 (schaal 6) per 4 weken = € 4.163,55 per maand. Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week

Onregelmatigheidstoeslag bedraagt gemiddeld € 1.411,-- per 4 weken = €1.533,-- per maand.

Deeltijdoptie 32-36 uur

25 vakantiedagen + 23 roostervrije dagen per jaar

Een laptop/ telefoon

Wat breng je mee?

De werkzaamheden zullen veelvuldig in de nacht, het weekend, en binnen- en buitenland,  plaatsvinden. Flexibiliteit is onlosmakelijk verbonden aan dit werk. We verwachten van je dat je de Engelse taal beheerst en bij voorkeur ook de Duitse taal of bereid  bent deze noodzakelijke (vak) talen, te leren. Daarnaast beschik je over;

  • MBO niveau 3 werktuigbouwkunde, elektrotechniek, lassen of metaalbewerking
  • NDO-kwalificaties US, EC, VT, MT en PT zijn een pré
  • Rijbewijs, B
  • Goede kennis MS-office pakketten

Beschik je niet over de afgeronde opleiding Ultrasoon Level 1, dan willen wij graag in je investeren, met de afspraak dat je deze opleiding in het eerste werkjaar bij ons succesvol afrond.

Ben je net zo enthousiast geworden over deze functie als dat wij zijn? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk, jouw CV. Deze graag per e-mail zenden aan Hank Kuit, (Senior Corporate Recruiter), e-mailadres: hank.kuit@eurailscout.com.  Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Walter Slierings, productiemanager, via mail, walter.slierings@eurailscout.com. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Hank Kuit via e-mail of telefonisch: 06-22202513.

  • In PDF formaat
    Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Voeg hier je motivatie toe
  • Hidden

Back To Top