Skip to content

Diensten en producten

EURAILSCOUT is uw betrouwbare partner voor de controle van de railinfrastructuur. Of het nu gaat om het controleren van de bovenleiding, een uitgebreide analyse over de spoorgeometrie of het in kaart brengen van sein- en wisselcondities: wij staan graag voor u klaar. Per product vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Spoorgeometrie

Seinen

Spoorstaaf

Bovenleiding

Wissels

Integrale analyse

Het is gebruikelijk dat de spoorstaafmetingen los van elkaar worden geanalyseerd. Het analyseresultaat wordt dan aansluitend opnieuw geïnspecteerd door het uitvoeren van handmetingen om het (potentiële) defect nauwkeurig vast te stellen. EURAILSCOUT biedt naast deze afzonderlijke analyse de optie van een integrale analyse. Hierbij analyseren we de ultrasoonmeting, de wervelstroommeting en de videobeelden parallel. Zo kunnen we de conditie van de spoorstaaf nauwkeuriger vaststellen en voorkomen dat er onnodige handmetingen plaatsvinden die invloed hebben op het reguliere treinverkeer.

Aspotversnellingen voor passagiers- en meettreinen

Om tegemoet te komen aan de wens om met behulp van eenvoudigere sensoren en meetapparatuur de conditie van de railinfrastructuur te bepalen, heeft EURAILSCOUT de mogelijkheid om versnellingsopnemers te installeren. De versnellingsopnemers kunnen worden toegepast op aspotten van de wielassen van een meettrein of passagierstrein om eenvoudiger, zij het meer beperkt, een beoordeling te maken van de spoorgeometrie. Er zijn ook versnellingsopnemers beschikbaar die toegepast kunnen worden op een pantograaf om de conditie van de rijdraad te bepalen.

Geïnteresseerd in de diensten en producten van EURAILSCOUT?

Back To Top