Skip to content

Juli 2021, Eurailscout en PLR Goldschmidt hebben een contract getekend om een ​​nieuw actief sturingssysteem voor het Ultrasoon systeem te ontwikkelen.
De actieve sturing is een systeem dat de ultrasoon sondes in het midden van de rail plaatst en houdt. Het huidige systeem “UsTracking” is aan het eind van zijn levensduur  en moet vernieuwd worden.

Eurailscout heeft gezocht naar de beste oplossing en partner. Het projectteam heeft samen met de inkoopafdeling gewerkt aan een gestructureerd inkoop proces. Daarbij is een uitvraag gedaan in de markt (RFP) op basis van een volledige set technische specificaties en de concepten voor de SLA en het contract. Op basis van Q&A sessies, de presentaties van de aanbiedingen en interne evaluaties heeft de selectie plaatsgevonden. Uiteraard hebben de uiteindelijke contractbesprekingen tot het finale contract geleid.

Het projectteam zal zorgen voor een naadloze overgang voor onze klanten. Dat kan door twee draaistellen zowel het oude als het nieuwe systeem parallel te laten draaien. Door dit te doen wordt het een soepele overgang met beperkte impact voor onze klanten en productie.

Met het kernteam was het een intensieve periode met als resultaat een solide contract. De installatie is gepland voor de zomer van 2022, gevolgd door een ½ jaar van validatie van zowel de nieuwe actieve sturing als he t nieuwe ultrasone systeem, dat ook afkomstig is van PLR Goldschmidt.

Back To Top