Skip to content
.
Locatie

Amersfoort

.
Opleidingsniveau

HBO-WO

.
Dienstverband

32-40 uur

In het kort

Ben jij account gedreven en zorg jij voor kwalitatief hoogwaardige klantrelaties?
Reageer dan op deze vacature.

Vragen of interesse in een vacature?

Neem dan contact op met
Hammie Boulker, Senior contractmanager

+31 (0)6 11084604
hammie.boulker@eurailscout.com

Of met Hank Kuit, Corporate recruiter

+31 (0)6 22202513
hank.kuit@eurailscout.com

Wie zijn wij?

Eurailscout Inspection & Analysis B.V. (Eurailscout) voert in opdracht van haar klanten, met moderne meet- en inspectietreinen en (hand)apparaten, metingen uit aan het spoor. Eurailscout werkt in opdracht van infrabeheerders in diverse landen (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk). Daarnaast worden de meet- en inspectietreinen ingezet door onderhoudsbedrijven die spooronderhoud uitvoeren. Bij Eurailscout werken  circa 120 medewerkers op de vestigingen Amersfoort en Berlijn.

Senior Contractmanager

Als senior contractmanager stuur je als meewerkend voorman de afdeling aan. Je realiseert de voorgestelde doelen voor marketing, accounts en draagt zorg voor nauwgezet contractbeheer. Als lid van het MT ben je verantwoordelijk voor de (meerjarige) financiële- en productie forecasting binnen Europa. Je levert, op basis van  klantinput en marktkennis, een bijdrage aan een toekomstgerichte business development visie en strategie met focus op te realiseren omzet. Je draagt bij  aan het verbeteren van werkmethoden en de effectiviteit van de inspanningen van de afdeling. Je bent vanzelfsprekend goed in de relatie met de klanten in binnen- en buitenland en krijgt daar ook energie van. Je bent zeer goed in staat de letter van het contract en de geest ervan bij elkaar te brengen. Hierdoor wordt de balans gevonden tussen dat wat nodig is voor de klant en de bijdrage van het account voor Eurailscout.

Wat bieden wij jou?

We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding en ontwikkeling. Hiervoor krijg je een persoonlijk studie- en opleidingsbudget. Een goede bijdrage van ons aan jouw pensioenregeling bij pensioenfonds Rail & OV en er is mogelijkheid gebruik te maken van de regeling CAO a la carte.
Daarnaast krijg je;

Een bruto jaarsalaris van maximaal € 98.850,-- op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week, inclusief 8% vakantiegeld uitbetaald in mei

Een leaseauto

De mogelijkheid tot remote werken (kantoor en thuis)

25 vakantiedagen + 13 roostervrije dagen per jaar

Wat breng je mee?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding, in bijvoorbeeld, een technisch-commerciële of juridische richting of vergelijkbaar
 • Je hebt affiniteit met techniek en technische mensen
 • Minimaal 5 jaar ervaring in project-/ contractmanagement functie, bij voorkeur in een infrastructurele omgeving
 • Je hebt kennis van eisenverificatie en Systems engineering
 • Beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur ook van de Duitse taal
 • You have a reasonable knowledge of the Dutch language, both speaking and writing skills
 • Je woont in Nederland  ( you live in the Netherlands)

Ben je net zo enthousiast geworden over deze functie als dat wij zijn? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw CV. Je kunt je cv mailen naar Hank Kuit (Senior Corporate Recruiter), hank.kuit@eurailscout.com.
Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Hammie Boulker, senior contractmanager, 06 11084604 of hammie.boulker@eurailscout.com

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Hank Kuit via e-mail:  hank.kuit@eurailscout.com of telefonisch: 06-22202513.

 • In PDF formaat
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Voeg hier je motivatie toe
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top