Skip to content
.
Locatie

Amersfoort

.
Opleidingsniveau

MBO

.
Dienstverband

32 – 40 uur

In het kort

Veilige berijdbaarheid van het spoor staat of valt met een goed en nauwkeurig inspectieproces. Dit om afwijkingen in een vroeg stadium te detecteren. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?!

Vragen of interesse in een vacature?

Neem dan contact op met
Jan van Gijssel

jan.vangijssel@eurailscout.com
+31 (0)6 21118712

Of met Hank Kuit, Corporate recruiter

+31 (0)6 22202513

Wie zijn wij?

Eurailscout Inspection & Analysis B.V. (Eurailscout) voert in opdracht van haar klanten, met moderne meet- en inspectietreinen en (hand)apparaten, inspecties uit aan het spoor. Eurailscout werkt in opdracht van infrabeheerders in diverse landen (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk). Daarnaast worden de meet- en inspectietreinen ingezet door onderhoudsbedrijven aan het spoor. Bij Eurailscout werken  circa 120 medewerkers op de vestigingen Amersfoort en Berlijn.

De NDO specialist voor inspecties van het spoor

Als NDO Specialist  bij Eurailscout werk jij in heel Nederland, maar soms ook in het buitenland.

Met moderne ultrasoon apparatuur breng jij geluidsgolven bij objecten van een traject in kaart. Deze levert jou informatie op,  jij stelt vervolgens een diagnose en rapporteert deze aan de klant. Bij objecten kun je denken aan; spoorstaven, puntstukken en kruisstukken. Aanvullend kun je een visuele inspectie doen en heb je eventueel andere middelen om het spoor te inspecteren . Je krijgt vanuit de opdrachtgever vragen, maar ook periodiek te controleren punten, zoals brugovergangen, behoren tot je werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor de veilige berijdbaarheid van het spoor. Alhoewel je de inspecties zelfstandig uitvoert, kun je indien nodig beroep doen op collega’s op andere trajecten, en word je altijd beveiligd door veiligheidspersoneel. Je rapporteert aan de productieleider.

In bijgaand fimpje geeft een collega een toelichting op de vacature

Wat bieden wij jou?

We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. hiervoor krijg je een persoonlijk studie- en opleidingsbudget. Eurailscout heeft een goede pensioenregeling bij pensioenfonds Rail & OV en er is mogelijkheid gebruik te maken van de regeling CAO a la carte.
Daarnaast krijg je;

Een bruto salaris van maximaal € 4.083,50 per 4 weken = € 4.423,79 per maand. Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week

Onregelmatigheidstoeslag bedraagt gemiddeld € 1.411,-- per 4 weken = €1.533,-- per maand

Deeltijdoptie 32-36 uur

25 vakantiedagen + 23 roostervrije dagen per jaar

Wat breng je mee?

De werkzaamheden zullen veelvuldig in de nacht, het weekend (ook in de nacht), en in binnen- en soms in het buitenland,  plaatsvinden. Flexibiliteit is onlosmakelijk verbonden aan dit werk. We verwachten van je dat je de Engelse taal beheerst en bij voorkeur ook de Duitse taal of bereid  bent deze noodzakelijke (vak) talen, te leren. Daarnaast beschik je over;

  • MBO niveau 3 werktuigbouwkunde, elektrotechniek, lassen, metaalbewerking of vergelijkbaar
  • NDO-kwalificaties US, EC, VT, MT en PT zijn een pré
  • Rijbewijs, B

Wij investeren graag en voortdurend in onze medewerkers. Dus van mensen die nog niet de specifieke kennis hebben, maar wel enthousiast zijn over de functie en een technische opleiding minimaal MBO 3 niveau beschikken, ontvangen wij graag de sollicitatie. Er wordt van je verwacht dat je de opleiding Ultrasoon level 1 in het eerste jaar succesvol afrond.

Ben je net zo enthousiast geworden over deze functie als dat wij zijn? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk, jouw CV. Deze graag per e-mail zenden aan Hank Kuit, (Senior Corporate Recruiter), e-mailadres: hank.kuit@eurailscout.com.  Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Jan van Gijssel, manager, via mail, jan.vangijssel@eurailscout.com. Of telefonisch 06-21118712. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Hank Kuit via e-mail of telefonisch: 06-22202513.

Wij kunnen ons voorstellen dat geïnteresseerden zich nog geen voorstelling kunnen maken wat de werkzaamheden in de praktijk nu precies inhouden. We stellen deze mogelijke kandidaten in de gelegenheid om een volledige dienst mee te lopen en het te ervaren.

  • In PDF formaat
    Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Voeg hier je motivatie toe
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top